Tarieven onder het prijsplafond!
Kies voor structureel goedkoper, 100% duurzaam, lokaal en zónder winstoogmerk .
Onze acties

Tarieven onder het prijsplafond!

Als non-profit leverancier komt onze winst direct ten goede aan het structureel verlagen van de tarieven én het ontwikkelen van nieuwe energieprojecten. Daarom kunnen wij vanaf 1 juni Flex tarieven aanbieden die onder het prijsplafond liggen.

Opzegvergoeding wijzigt
Kijk voortaan goed welke opzegvergoeding voor jouw situatie geldt.
Onze acties

Opzegvergoeding wijzigt

Vanaf 1 juni 2023 gelden er nieuwe regels voor energieleveranciers met betrekking tot het berekenen van een opzegvergoeding voor klanten die hun vaste overeenkomst vroegtijdig beëindigen.

Vragen over het prijsplafond?
Op je jaarafrekening komt te staan welk deel van je verbruik onder het prijsplafond valt.
Onze acties

Vragen over het prijsplafond?

Om de hoge energiekosten enigszins te compenseren, heeft het kabinet het prijsplafond ingevoerd voor heel het jaar 2023. Lees verder over de tarieven die gelden, hoe het in de praktijk werkt en bekijk ons voorbeeld.

Hoe werkt salderen?
Het verrekenen van verbruikte en opgewekte energie noemen we salderen.
Onze acties

Hoe werkt salderen?

Bij het opmaken van jouw energierekening, verminderen we de hoeveelheid energie jij hebt verbruikt met de energie die jij zelf hebt opgewekt. Dit verrekenen van energie wordt salderen genoemd. Wil je weten hoe wij de salderingsregeling toepassen?

Groene stroom

Ga vandaag nog om.
Vind je lokale aanbieder.

Onze energiecoöperaties vind je door het hele land. Van Vlieland tot Weert en van Vlissingen tot Hellendoorn. Samen produceren wij 100% duurzame stroom, afkomstig van eigen bodem. Ook lokale energie afnemen? Voer je postcode in voor de coöperatie bij jou in de buurt.

Trending

Ontwikkelingen