Iedere maand verloten we opnieuw een duurzaam cadeau. Schrijf je daarom nu in!
Win deze maand een duurzaam tuinpakket

Verduurzaam je tuin alvast deze lente

Het onderhouden van je tuin zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is vaak ook nog goed voor het milieu.  

Door wat groen toe te voegen, zorg je bijvoorbeeld voor verkoeling in de warme maanden, maar ook voor het verminderen van wateroverlast. Daarom maak je deze maand kans op een duurzaam tuinpakket. Zo kun je vast beginnen met de eerste stappen naar een groenere tuin.  

Hoe doe je mee? 

Meedoen is simpel! Je hoeft namelijk alleen maar ingeschreven te staan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt een aantal keer per jaar en bevat o.a. bespaartips, energieweetjes en nieuws over verduurzaming in Nederland. Let op! Voor deze winactie is het nodig om in te vullen welke maat tuinhandschoen je wilt ontvangen.

Leuk en duurzaam

Waarom kiezen wij hiervoor?

Het duurzame tuinpakket bestaat uit een zakje met zaadbommetjes, een bijenhotel en een paar duurzame tuinhandschoenen. De vrolijk gekleurde zaadbommetjes zijn kleine bolletjes van klei vermengd met wildbloemenmengsel van biologische oorsprong. Ook zijn ze gekleurd met natuurlijke grondstoffen. Het geupcyclede bijenhotel is ideaal voor je terras, balkon of moestuin en draagt bij aan het leveren van biodiversiteit. Wist je bijvoorbeeld dat deze bijenhotels insecten aantrekken die natuurlijke vijanden zijn van de rups, huisvlieg en bladluis? Met zo’n hotel bescherm je dus ook nog je moestuin. De duurzame tuinhandschoenen van Green & Fair zijn plasticvrij. Gemaakt van 100% FSC®-gecertificeerd natuurlatex en biologisch katoen.

Mis deze winactie niet!
zonnepanelen
Bereken eenvoudig jouw energieprijs en bekijk hoeveel goedkoper jij uit bent!
Doe ook mee met het collectief

Tijd voor iets anders!

om | nieuwe energie doet het écht anders! We zijn de enige landelijke energieleverancier zonder winstoogmerk. Samen met tientallen lokale energiecoöperaties maken we duurzame energie in eigen buurt beschikbaar en verlagen we de energietarieven.

  • 100% duurzame energie, opgewekt in jouw eigen buurt
  • 10 van de Consumentenbond en Natuur&Milieu
  • Geen winstoogmerk, maar winst voor jou en milieu
  • Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de energieprijs
  • Samen stimuleren we de lokale economie en verduurzaming