Iedere maand verloten we opnieuw een duurzaam cadeau. Schrijf je daarom nu in!
Win deze maand een anti-voedselverspillingspakket

Ga voedselverspilling tegen

Voedselverspilling is een veelvoorkomend probleem tijdens de feestdagen: te veel inkopen, restjes die overblijven en onnodig weggooien. Maar met een beetje planning, slim bewaren en het delen van overgebleven voedsel, helpen we allemaal om de feestvreugde te behouden en tegelijkertijd de voedselverspilling te verminderen. Daarom maak je deze maand kans op een anti-voedselverspillingspakket om je overgebleven voedsel langer en makkelijker te bewaren. 

Wist je bijvoorbeeld dat een derde van het eten dat jaarlijks geproduceerd wordt in de prullenbak belandt? Dat is in totaal wel 1.3 miljard ton aan voedsel met een waarde van 2,5 miljard euro. Met dit anti-verspillingspakket kun jij zorgen dat je voedselrestjes in ieder geval níet in de prullenbak belanden. Met de set van Food Huggers kun je niet alleen geopende potten en fruit bewaren, maar met de handige Reuasable Hugger Bag kun je je eten ook nog eens makkelijk meenemen. 

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel! Je hoeft namelijk alleen maar ingeschreven te staan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt een aantal keer per jaar en bevat o.a. bespaartips, energieweetjes en nieuws over verduurzaming in Nederland.

Leuk en duurzaam

Waarom kiezen wij hiervoor?

De Food Huggers zijn gemaakt van voedsel veilige siliconen die vrij zijn van giftige stoffen. Het is een sterk materiaal dat eindeloos herbruikbaar is. De Food Huggers kunnen in de koelkast, diepvries, magnetron en vaatwasser! 

Mis deze winactie niet!
zonnepanelen
Bereken eenvoudig jouw energieprijs en bekijk hoeveel goedkoper jij uit bent!
Doe ook mee met het collectief

Tijd voor iets anders!

om | nieuwe energie doet het écht anders! We zijn de enige landelijke energieleverancier zonder winstoogmerk. Samen met tientallen lokale energiecoöperaties maken we duurzame energie in eigen buurt beschikbaar en verlagen we de energietarieven.

  • 100% duurzame energie, opgewekt in jouw eigen buurt
  • 10 van de Consumentenbond en Natuur&Milieu
  • Geen winstoogmerk, maar winst voor jou en milieu
  • Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de energieprijs
  • Samen stimuleren we de lokale economie en verduurzaming