Iedere maand verloten we opnieuw een duurzaam kado. Schrijf je daarom nu in!
Doe mee en win

Help de vogels voor een gezond ecosysteem!

Vogels leveren een ontzettend belangrijke bijdrage aan ons ecosysteem. Zo houden ze de hoeveelheid insecten in toom, bestuiven ze plantsoorten die voor insecten niet interessant zijn en verspreiden ze zaden over kleine en grote afstanden. Dit laatste zorgt voor een goede verdeling van bomen en planten die op hun beurt weer bijdragen aan een gezond klimaat.

Redenen genoeg dus om de vogels een handje te helpen! Want dankzij de toenemende bebouwing is het voor hen steeds moeilijker een nestplek te vinden en zien we dat de vogelpopulatie in Nederland afneemt.

Daarom maak je via onze actie nu kans op een vogelhuisje, zodat jouw tuin of balkon vogels een plekje biedt om te broeden, schuilen en slapen. En zoals je van ons gewend bent, is dit vogelhuisje natuurlijk wel helemaal duurzaam!

Hoe maak je kans?

Meedoen is simpel: je hoeft je alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt om de paar weken en bevat bespaartips, energieweetjes en nieuws over verduurzaming in Nederland.

Over dit duurzame vogelhuisje

100% geupcycled hout!

Wist je dat de herfst het ideale moment is om een vogelhuisje op te hangen?
zonnepanelen
Benieuwd hoe ons collectief exact werkt? Bekijk dan de video!
Doe ook mee met het collectief

Tijd voor iets anders!

om | nieuwe energie doet het écht anders! We zijn de enige landelijke energieleverancier zonder winstoogmerk. Samen met tientallen lokale energiecoöperaties maken we duurzame energie in eigen buurt beschikbaar en verlagen we de energietarieven.

  • 100% duurzame energie, opgewekt in jouw eigen buurt
  • Sinds 2015 een 10 van de Consumentenbond
  • Geen winstoogmerk, maar winst voor jou en milieu
  • Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de energieprijs
  • Samen stimuleren we de lokale economie en verduurzaming