Word
om | ambassadeur!

Hoe meer mensen om gaan naar onze nieuwe energie, hoe dichter we bij ons doel komen van een volledig groene energievoorziening in 2030! Jij kunt ons daarbij helpen. Als klant van om word je automatisch om | ambassadeur van jouw lokale coöperatie en kan je je familie en vrienden ook om  laten gaan. Als dank daarvoor hebben wij een spaarprogramma ontwikkeld, waarbij een deel van de winst rechtstreeks bij jou terugkomt.

Wat houdt het om | ambassadeurschap in?

Als nieuwe klant bij om word je automatisch om | ambassadeur. Voor iedere nieuwe klant die via jou overstapt op nieuwe energie van om, krijg jij €20 om | tegoed. Spaar zo voor jezelf of bijvoorbeeld voor je familie!

Na je aanmelding als klant ontvang je een persoonlijke om | ambassadeurscode. Deze kun je aan het einde van de aanmelding met één druk op de knop delen met je familie en vrienden (bijvoorbeeld via Twitter, Facebook, en/of WhatsApp). Daarnaast ontvang je deze code ook in een welkomstmail zodat je deze te allen tijde kunt delen met wie je maar wil. Wanneer familie en vrienden zich vervolgens met jouw code aanmelden als klant, dan ontvang jij €20 om | tegoed per aanmelding. Gaan veel van jouw familieleden, vrienden, of kennissen om, dan kan je tegoed dus flink oplopen!

Dit bedrag wordt vervolgens overgemaakt op je bankrekening aan het eind van de volgende maand nadat iemand via jouw om | ambassadeurscode klant bij ons is geworden. Je vind je tegoed dan ook terug op de factuur van die maand. Op dit moment wordt het tegoed nog automatisch en rechtstreeks aan je uitgekeerd. Binnenkort is het echter ook mogelijk om je tegoed direct te investeren in een lokaal duurzaam project bij jou in de buurt. Houd onze website hiervoor in de gaten.

Waarom om?

Wij zijn een coöperatie die het goed wil doen voor jou en je lokale leefomgeving. In tegenstelling tot andere energiemaatschappijen, hebben wij geen winstoogmerk. Het geld dat wij verdienen gaat rechtstreeks terug naar jou. Of naar jouw eigen coöperatie. Daarom kun je naast het afnemen van nieuwe energie, ook als ambassadeur optreden voor je eigen energiecoöperatie. Zo maken we heel Nederland nog sneller duurzaam. En het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Want hoe meer mensen meedoen met ons collectief, hoe meer winst er lokaal terug kan vloeien.

Uitgeroepen tot het groenste energiecollectief van Nederland

Al drie jaar achtereen zijn wij volgens de consumentenbond uitgeroepen tot het groenste energiecollectief van Nederland. Wij garanderen dat je energie die jij van ons krijgt door ons zelf in Nederland wordt opgewekt.