Boomhuttenclub
Word duurzaam en spaar voor De Boomhuttenclub

Win, win voor iedereen en het milieu!

Stap jij ook over naar Haagse Stroom | om voor De Boomhuttenclub? Dan krijg je een gratis lidmaatschap van De Boomhuttenclub die geldig is tot 7 september 2020. Voor onze huidige clubleden hebben we een korting van 50% op het lidmaatschap voor volgend jaar!

Daarnaast spaar je direct mee voor zonnepanelen op het dak van De Boomhuttenclub. Dat alleen maar door over te stappen naar 100% duurzame lokale energie!

Samen voor duurzaam en besparing

Sparen voor zonnepanelen?

Alle materialen zijn van een duurzame bron en het doel is om De Boomhuttenclub energieneutraal te maken. Door Steadion is nu het dak beschikbaar gesteld om zonnepanelen op te leggen.

Op deze manier wordt het verbruik ook volledig duurzaam en gaan de kosten voor energie voor de Boomhuttenclub naar beneden. Alleen moeten de zonnepanelen nog wel bij elkaar gespaard worden. Daar kun jij nu direct aan bijdragen!

Door zelf ook over te gaan naar lokale duurzame energie van Haagse Stroom | om. Voor iedereen die overstapt word een bedrag gespaard voor de zonnepanelen op het dak van De Boomhuttenclub.

Boomhuttenclub
Boomhuttenclub
Van, voor en door de buurt

Waarom voor de Boomhuttenclub?

De Boomhuttenclub is de hotspot voor mensen met jonge kinderen. Een tweede huis waar je zelf even tot rust kan komen met een hapje en een drankje en waar de kinderen graag willen spelen. Boomhutten, touwladders, glijbanen, kopjes koffie en een ware limobar in hartje Den Haag!

De Boomhuttenclub bestaat al meer dan een jaar en is tot stand gekomen voor de mensen in de wijk. Daarom is er ook bewust gekozen voor een 100% lokale energieleverancier, zonder winstoogmerk.

 

Haagse Stroom | om

100% duurzame lokale stroom

Haagse Stroom | om is de lokale energiecoöperatie van Den Haag. Samen met meer dan 40 andere coöperaties hebben zij de handen ineengeslagen en het energiecollectief om | nieuwe energie gevormd.

Alle energie wordt lokaal en duurzaam opgewekt. Het collectief is de enige non-profit energieleverancier. Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in het verlagen van jouw energietarieven en nieuwe 100% duurzame projecten bij jou om de hoek, zoals in de zonnepanelen van de boomhuttenclub.

Hoe meer mensen meedoen hoe lager de energietarieven en duurzamer de buurt. Daarom steunen wij de Boomhuttenclub!

boomhut blok 4
Bekijk de video waarin uitgelegd wordt wat het collectief doet voor jou en de wijk!