Energiezuinig en aardgasloos wonen

Welkom bij collectieve warmtelevering!

Met Boswijk wordt Vlieland weer een stukje groener! Want dankzij het collectieve warmtenet in deze nieuwe wijk heeft u geen aardgas meer nodig. De benodigde warmte (en verkoeling) van woningen zal plaatsvinden via een collectief warmtepomp systeem met gesloten bronnen.

Op deze pagina vind u informatie over onder andere de tarieven, hoe de warmtelevering in rekening wordt gebracht en wat u moet doen bij een storing.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden en afmelden

Via de volgende knoppen kun je je aan- of afmelden voor de warmtelevering.

Duurzame warmte

Hoe werkt het?

Op Boswijk wordt uw woning van warmte voorzien door middel van een collectieve warmtevoorziening via 28 gesloten bronnen. In de kelder van het zorggebouw bevindt zich de technische installatie om de warmte uit deze bronnen te kunnen gebruiken in uw woning.

De eigenaar van het collectieve warmtenet is de gemeente Vlieland. Omdat er sprake is van een collectief warmtesysteem kunt u niet met een andere partij een warmteleveringsovereenkomst afsluiten.

Elke woning op Boswijk is voorzien van een individuele meter, zodat gemeten kan worden hoeveel warmte er wordt verbruikt. Net zoals u gewent bent bij een gasaansluiting betaalt u maandelijks een voorschot voor de warmtelevering. Jaarlijks wordt de door u gebruikte hoeveelheid warmte verrekend op basis van het daadwerkelijk verbruik.

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen omtrent uw warmtelevering
Dé coöperatieve, non-profit leverancier van Nederland

Klantenservice via om | nieuwe energie

Alle informatie met betrekking tot uw warmtelevering ontvangt u voortaan van om | nieuwe energie, het grootste collectief van energiecoöperaties en de énige landelijke non-profit leverancier!

  • Wij wekken onze energie 100% duurzaam en lokaal op
  • Omdat we een coöperatie zijn, hebben we geen winstoogmerk
  • Samen met klanten stimuleren we de lokale economie
  • Winst gaat naar nieuwe projecten en structurele tariefverlaging
  • Sinds 2015 een rapportcijfer 10 van de Consumentenbond
  • Best beoordeelde energieleverancier op Trustpilot
De tarieven voor uw warmtelevering zijn altijd op deze pagina te vinden

Tarieven Warmtelevering

Hieronder vind u de tarieven van de warmtelevering.

Extra informatie

Elektriciteit

Voor elektriciteit dient u zelf met een door u gekozen leverancier een overeenkomst af te sluiten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen dit ook bij uw lokale energiecoöperatie op Vlieland binnen het om | nieuwe energie collectief te doen. Dan draagt u ook hiermee direct bij aan het verduurzamen van uw omgeving en het verlagen van de tarieven.

 

Maandelijkse factuur

Maandelijks betaald u aan om | nieuwe energie een voorschot voor het gebruik van warmte. Dit voorschot is bepaald aan de hand van het te verwachten verbruik in uw woning.

Water

Voor water dient u contact op te nemen met Vitens. Via hun website kunt u een verhuizing doorgeven of u aanmelden als nieuwe klant.

Storing?

Indien er sprake is van een storing in de warmtelevering, kunt u dit doorgeven via 06-46351579. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.