Hemubo dankzij Almeerse Wind volledig CO2-neutraal

1m

Lid coöperatie Almeerse Wind heeft een unieke samenwerkingsovereenkomst getekend met bouwonderneming Hemubo. Hemubo is een multidisciplinaire onderneming gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van vastgoed en civiele objecten.

Alle bedrijfsonderdelen zullen duurzame en lokaal opgewekte energie van Almeerse Wind gaan afnemen. Het gaat dan niet alleen om het hoofdkantoor in Almere maar ook om het Amsterdamse kantoor en bouwbedrijf Hillen & Roosen, recentelijk door Hemubo overgenomen. Bovendien gaat Almeerse Wind ook groene energie leveren aan alle circa 150 bouwplaatsen en -projecten door heel Nederland. Hemubo krijgt hierdoor een volledig CO2-neutrale energievoorziening.

Hemubo wil niet alleen haar eigen energieverbruik verduurzamen, maar wil ook zoveel mogelijk medewerkers in haar duurzame idealen meenemen. Het bedrijf zal daarom financieel in Almeerse Wind participeren. De circa 350 medewerkers krijgen daardoor van Almeerse Wind een speciaal aanbod om hun eigen huishouden voordelig te vergroenen.