*Deze winactie is gesloten op 18-10-2023*Doe mee en win! 5x Kans op een Abonnement van “Groener Wonen”! 

Heb je een passie voor duurzaam wonen en wil je geïnspireerd raken door de nieuwste groene trends? Dan hebben we goed nieuws voor jou!  

Want om de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober) te vieren, maak je deze week nu 5x kans om een jaarabonnement te winnen op het tijdschrift Groener Wonen!

Wat is ‘Groener Wonen’?

Groener Wonen is een magazine dat zich richt op duurzaam wonen (energiebesparing, isolatie, warmtepompen, zonne-energie etc.) en milieuvriendelijk leven, zonder in te leveren op comfort. Het tijdschrift biedt naast informatie en praktische tips vooral ook veel (woon)inspiratie. 

Hoe doe je mee? 

Meedoen is simpel! Je hoeft je namelijk alleen maar hiernaast in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt om de paar weken en houd je op de hoogte van aanbiedingen, ontwikkelingen, tips en duurzaam nieuws. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Na afloop van de actie worden de winnaars per mail op de hoogte gebracht. Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief, maar wil je alsnog meedoen? Vul dan hiernaast je gegevens in en ook jij doet mee aan deze actie.

Waarom zou je meedoen?  

Door deel te nemen aan deze winactie, maak je niet alleen kans op een jaar lang inspiratie voor een groener huis, maar draag je ook bij aan de groeiende beweging van duurzaam wonen. Je leert hoe je milieuvriendelijke keuzes kunt maken en je leefomgeving kunt verbeteren.