Het om | nieuwe energie collectief bestaat uit tientallen lokale energiecoöperaties. Met elkaar wekken we 100% duurzame energie op in jouw eigen buurt die jij vervolgens weer kunt afnemen. Maar we doen meer dan dat: zo helpen we je bijvoorbeeld met verschillende diensten om energie te besparen en je woning te verduurzamen. Bekijk hieronder welke coöperaties er in jouw buurt zitten en welke diensten zij aanbieden.

Filter op jouw wensen

?Heb je gefilterd op een bepaalde postcode + een of meerdere diensten, maar zie je geen coöperatie op de kaart? Dan is deze dienst helaas niet beschikbaar bij jouw lokale energiecoöperatie. Klik in dat geval op ‘Postcode weghalen’ en selecteer de dienst zonder een postcode in te voeren. Je ziet in dat geval op welke andere locatie deze dienst wordt aangeboden. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op via info@samenom.nl of 0222-760 044 en we kijken graag met je mee.

Onderaan deze pagina vind je meer uitleg over de diensten die we aanbieden.

?Hieronder lees je meer over de verschillende diensten die door het collectief worden aangeboden. Klik op de dienst om te zien wat deze service precies inhoudt.

Uitleg per dienst