Schrijf je hiernaast in voor onze nieuwsbrief en maak nu kans op 2 gratis tickets!

Let op! Deze actie is inmiddels geëindigd. 

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen: energie! Of het nou gaat om het opwarmen van een maaltijd, het opladen van onze telefoon of het aandoen van een lamp: overal hebben we energie voor nodig. En wanneer deze energie zou wegvallen, komen ineens heel wat dingen in ons leven tot stilstand… 

Onze massale energie-verslaving staat daarom centraal in de nieuwe tentoonstelling van NEMO speciaal voor volwassenen, Energy Junkies. Een interactieve tentoonstelling, waarbij jij de juiste keuzes moet maken voor een duurzame toekomst. 

En omdat we bij om | nieuwe energie vinden dat je nooit te oud bent om te leren (én omdat we deze week de Dag van de Duurzaamheid vieren!), maak jij nu kans op één van de 3 ticket-sets om deze tentoonstelling samen met iemand te bezoeken!

Hoe maak je kans?

Meedoen is simpel! Je hoeft je namelijk alleen maar hiernaast in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt om de paar weken en houd je op de hoogte van aanbiedingen, ontwikkelingen, tips en duurzaam nieuws. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Na afloop van de actie worden de winnaars per mail op de hoogte gebracht. Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief, maar wil je alsnog meedoen? Vul dan hiernaast je gegevens in en ook jij doet mee aan deze actie.

Energy Junkies is te bezoeken in De Studio van NEMO op het Marineterrein in Amsterdam.