De isolatie van de woning speelt een grote rol
Stap in en..

...ontsnap uit de hitte

De hitte loopt op, tenzij jij laat zien dat je duurzame kennis hebt. Kan jij besparen, duurzaam opwekken en groen leveren? Zorg dat je duurzaam bezig bent! Dan voorkom jij opwarming van de aarde en ontsnap je uit deze bus.

Laat bezoekers, werknemers of klanten de strijd aan gaan tegen de stijgende temperatuur en neem contact op om de escapebus in te zetten!

Maak duurzaamheid op leuke manier zichtbaar

Ga de uitdaging aan

De mobiele escape bus kan ingezet worden op locatie. Het is een mooie manier om op een evenement duurzaamheid zichtbaar te maken, binnen het bedrijf op de kaart te zetten of bij een instelling als kennisinstrument te gebruiken.

temperatuur
Hoe snel ben jij met je duurzame oplossing?
escapebus
Geef je event een duurzaam tintje met een geweldig leuke en leerzame ervaring
Duurzaamheid op locatie

De escapebus huren?

Wil je de bus huren voor een festival, bij je bedrijf, een interessante klantendag of andere gelegenheid? Dat kan! Neem contact op en dan komen we naar iedere locatie in Nederland toe.

De bus kan gehuurd worden vanaf 875 euro voor een dag. In een hele dag kunnen ongeveer 10 groepen van maximaal 8 personen de uitdaging aangaan. Meerdere dagen of een dagdeel inzetten is uiteraard ook mogelijk. We maken hier geen winst op, maar dekken hiermee de kosten. We hebben graag contact om dit te bespreken.

 

Een goed initiatief

Waarom de escapebus?

Zutphen Energie | om is de initiator achter de escape bus. Zij zijn een van de tientallen lokale energie coöperaties die de handen in een hebben geslagen in het om | nieuwe energie collectief. Op deze manier willen de lokale coöperaties een alternatief in de energiemarkt bieden. Het collectief heeft namelijk geen winstoogmerk en wekt alle energie zelf lokaal op. Daarom kan het anders: samen duurzaam goedkoop maken. Hoe meer mensen op deze manier energie afnemen, hoe goedkoper de tarieven worden.

Niet iedereen is bekend met deze manier van energie afnemen en dat dit de makkelijkste manier is om je energieverbruik te verduurzamen. Het leek hen goed om door middel van een spel mensen zelf even aan het roer te zetten en hen kennis te laten maken deze manier van opwekken en leveren, maar ook met mogelijke besparingen.  De klimaatthermometer moet snel omlaag, voor het te laat is! Met dat idee verwerkt in een mobiele duurzame energie escape room hebben ze de Tauw prijs gewonnen. Mede dankzij Tauw Foundation, Provincie Gelderland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kon de escapebus gerealiseerd worden.

logo's4