Nieuwe energie.

Dat is bij ons meer dan wat er via je
stopcontact je huiskamer in komt. Zo delen we ook graag inspirerend nieuws op het gebied van verduurzaming met je. Van tech tot festivals, van toekomst- muziek tot bestaande innovaties. Kortom, alles waar jij nieuwe energie van krijgt.

Ga voor duurzaam en geef nieuwe energie: Steun mensen in energienood!

Wist je dat er in Nederland 750.000 huishoudens zijn die te weinig geld hebben om hun energierekening te kunnen betalen? Dat betekent dat bijna 10% van de Nederlanders regelmatig in de kou zit, terwijl warmte één van onze eerste levensbehoeftes is.

Dát gaat ons aan het hart. Daarom starten wij op Warmetruiendag de actie Ga voor duurzaam en geef nieuwe energie!, waarmee we hulp willen bieden aan diegenen die áltijd een dikke trui aan moeten trekken om er warmpjes bij te zitten.

Dankzij jouw overstap, steun jij gezinnen in energiearmoede  

Wanneer jij tijdens de actieperiode klant wordt bij om | nieuwe energie, doneren wij €20 aan Stichting Energiebank Nederland. Daarmee vergroen je niet alleen je eigen energieverbruik, maar help je energie beschikbaar te houden voor iedereen. Want dankzij deze donatie kan de Energiebank mensen in energienood helpen bij bewustwording, het verlagen van hun energieverbruik en het betalen van de energierekening.

Wil je deze actie delen met je vrienden en familie? Maak dan gebruik van onderstaande deelknoppen. Want hoe meer mensen meedoen, hoe meer gezinnen we met elkaar kunnen helpen. Samen laten we niemand in de kou zitten!

      

Actievoorwaarden

Terug naar overzicht