Gratis Muesli 2Go Beker (t.w.v. €15,90) bij een bestelling vanaf €15

Bij om | nieuwe energie helpen we je graag een handje op weg om op een eenvoudige manier bewuste en duurzame keuzes te maken. En dat doen we op meer vlakken dan alleen op het gebied van energie! Daarom krijg je via ons een gratis Muesli 2Go Beker bij een bestelling vanaf €15 op mymuesli.nl.

Hoe doe ik mee?

Schrijf je hiernaast in voor onze nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina. Je ontvangt dan per mail een linkje, waarmee je jouw gratis beker kan meebestellen. Onze nieuwsbrief verschijnt om de paar weken en houdt je op de hoogte van aanbiedingen, ontwikkelingen, tips en duurzaam nieuws.

Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief, maar wil je alsnog meedoen? Geen probleem! Vul dan hiernaast je gegevens in en ook jij doet mee aan deze actie.

Klaar voor jouw lievelingsontbijt, 100% biologisch en natuurlijk? Mymuesli bevat uitsluitend biologische ingrediënten, zonder het gebruik van gentechnologie, palmolie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen. Naast bewuste, biologische voeding wordt er actief ingezet op duurzame landbouw en het terugdringen van uitstoot, verpakkingen of plastic.