Schrijf je in voor een gratis ticket t.w.v. €22,50 per stuk!

Let op! Deze actie is inmiddels geëindigd. 

Ben jij gek op elektrisch vervoer en alles wat daarmee te maken heeft? Dan hebben we iets ontzettend leuks voor je: wanneer jij je hiernaast inschrijft voor onze nieuwsbrief, kun je namelijk een gratis kaartje t.w.v. €22,50 aanschaffen voor het World of eMobility event!

Over het event

Op 27, 28 en 29 oktober vindt de tweede editie plaats van World of eMobility, the Start of a New Beginning. Een uniek concept voor iedereen (particulier en zakelijk) die geïnteresseerd is in elektrisch vervoer. Ontdek en test nieuwe producten, woon interessante lezingen bij of deel je kennis met gelijkgestemden. Benieuwd naar meer informatie? Kijk dan even hier.

Ook om | nieuwe energie zal op het evenement aanwezig zijn. Omdat we de transitie van fossiel naar elektrisch rijden belangrijk vinden, maar dit pas echt duurzaam is, wanneer je oplaadt met 100% groene energie. En ben je een beetje nieuwsgierig aangelegd? Bezoek dan zeker even onze Escapebus en probeer op tijd aan de opwarming van de aarde te ontsnappen!

Meer informatie

  • Voor de gratis tickets geldt op=op. Het kan voorkomen dat er geen tickets meer beschikbaar zijn, nadat je je hiernaast hebt ingeschreven. Mochten de tickets op zijn, dan zullen we dit z.s.m. op deze pagina aangeven.
  • Een week voor het event ontvang je een digitaal ticket.
  • Locatie: EXPO Greater Amsterdam.
  • Openingstijden: 09:30 – 17:30 uur.
  • 1 ticket geeft toegang tot alle 3 de eventdagen.
  • Door je hiernaast in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ontvang je een link om je gratis ticket aan te vragen. Onze nieuwsbrief verschijnt om de paar weken en houd je op de hoogte van aanbiedingen, ontwikkelingen, tips en duurzaam nieuws. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief, maar wil je alsnog meedoen? Vul dan hiernaast je gegevens in en ook jij doet mee aan deze actie.