StroomrankinghogeresolutieEssentVandebron

Is jouw leverancier straks nog wel écht groen?

Wanneer je bewust kiest voor een leverancier van 100% groene energie, dan wil je ook zeker weten dat jouw energieleverancier niet investeert in grijze opwek.  Naar aanleiding van de recente berichtgeving omtrent leveranciers die te koop staan of worden overgenomen door grijze energiepartijen, leggen we hieronder graag uit waarom dat bij om | nieuwe energie nooit zal gebeuren.

Jij bent medebepalend voor onze koers!

Bij om | nieuwe energie heeft iedereen een stem in onze toekomst. Ons collectief wordt namelijk gevormd door tientallen lokale energiecoöperaties met hun eigen leden. Zij bepalen de koers van hun lokale coöperatie en de lokale coöperaties bepalen met elkaar de koers van het om | nieuwe energie collectief. Allemaal hebben we dezelfde doelstelling: Nederland zo snel mogelijk verduurzamen met 100% groene energie, die we op lokaal niveau opwekken. Een overname door een grijze partij zal dus nooit aan de orde zijn. Zo bouwen we samen aan een energieneutraal Nederland!

Werkhoven
Ga om naar een leverancier die naar jou luistert! Stap vandaag nog over!
landkaart
Ga voor 100% duurzame energie uit jouw eigen buurt! Stap vandaag nog over!

Wij zijn geen commercieel bedrijf, maar een coöperatie

Onze drijfveren zijn niet commercieel gericht. om | nieuwe energie is een landelijk opererende coöperatie die bestaat uit 40 lokale energiecoöperaties. Ons doel is om Nederland te verduurzamen met groene energie van eigen bodem. De energie die jij geleverd krijgt, wekken we op in jouw eigen buurt. Omdat we geen commerciële partij zijn, hebben we geen winstoogmerk. Doordat we lage operationele kosten hebben en deze ook zo laag mogelijk houden, kunnen we onze winst gebruiken om nieuwe duurzame projecten te ontwikkelen en om de energiekosten van al onze klanten te verlagen.

Onze groene energie wordt steeds goedkoper voor iedereen!

Op dit moment zijn onze tarieven al één van de meest concurerrende energietarieven in de markt. Én we blijven continue onze prijzen verlagen. Bij groei van ons collectief worden onze energieprijzen namelijk steeds goedkoper ten opzichte van onze concurrenten. Dat komt, omdat we geen winstoogmerk hebben. Onze winst wordt gebruikt om jouw energierekening te verlagen. Zo deel jij dus mee in de winst en maken we duurzame energie steeds goedkoper en betaalbaar voor iedereen!

achievement
Hoe meer mensen meedoen, hoe goedkoper jouw energie! Stap vandaag nog over!