Vergelijken op meer dan alleen prijs
Stap ook over op echte groene energie!
Al 7 jaar de groenste

Wij zijn de groenste energieleverancier van Nederland!

In december 2021 werd om | nieuwe energie voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland!

Tegen het einde van ieder jaar voeren de Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE een onafhankelijk onderzoek uit naar de duurzaamheid van alle energie aanbieders. Zo weet je als consument exact hoe groen jouw eigen leverancier is.

En wij krijgen dus al sinds 2015 het rapportcijfer 10!

OOK ZAKELIJK EEN VOORLOPER

Ook zakelijk scoren wij een 10!

Niet alleen consumenten kunnen bij ons de groenste energie van Nederland afnemen, maar ook zakelijke klanten kunnen van ons aanbod profiteren.

Met een rapportcijfer 10 laten we andere leveranciers (ver) achter ons. Neem contact met ons op en zorg dat jij ook groen onderneemt!

Ook zakelijk scoren wij een 10!
Wat vinden onze klanten?
Samen vormen we de beweging die Nederland van onderaf verduurzaamt.
Duizenden klanten gingen jou voor

Wat vinden onze klanten?

Angela Koning: “Wij hebben onlangs een duurzame woning gebouwd, waarmee wij het milieu zo min mogelijk willen belasten voor de toekomst voor onze kinderen.

Het om | nieuwe energie collectief sluit daarbij perfect aan bij onze visie: duurzame energie die zonder winstoogmerk investeert in de toekomst.”

om | nieuwe energie is de enige échte lokale leverancier
Niet alleen de groenste, maar ook de goedkoopste!
Samen met jou

om | nieuwe energie is de enige échte lokale leverancier

Wij zijn de enige energieleverancier die op grote schaal lokaal haar energie opwekt en ook weer terug levert aan haar klanten.

Onze stroomopwek organiseren we samen met burgers in hun eigen buurt. Deze burgers zetten zich als vrijwilliger in om hun stad energieneutraal te maken. Niet door het van bovenaf op te leggen, maar door het met elkaar te doen.

Doordat de energie in de eigen buurt wordt opgewekt, kunnen klanten langskomen en met hun eigen ogen zien waar hun groene stroom vandaan komt. Daarom hoeven we niet te bewijzen dat we 100% duurzaam zijn.

Daarmee onderscheiden we ons van alle andere (groene) energieleveranciers en leveren wij écht groene energie.

Al 7 jaar op rij een rapportcijfer 10

Over het stroomonderzoek

In het jaarlijks terugkerende onafhankelijke stroomonderzoek vergelijken WISE, de Consumentenbond en Natuur & Milieu alle energieleveranciers op hun investeringen, inkoop en levering van energie.

om | nieuwe energie kreeg op basis van deze eigenschappen opnieuw het rapportcijfer 10 en is daarmee de groenste energieleverancier van Nederland.

Al 7 jaar op rij een rapportcijfer 10