Vol vertrouwen en onbezorgd over de toekomst, kijken onze kinderen ons aan.

Nieuwe energie voor hun toekomst

Hoe wij nu omgaan met onze energie, bepaalt hoe de leefwereld van onze (klein)kinderen eruit komt te zien. Hierom pakt om| nieuwe energie het écht anders aan.

Wij wekken energie op bij jou in de buurt, met bijvoorbeeld zonnedaken. Dit zijn projecten waar jouw buurtgenoten in hebben geïnvesteerd en waarvan jij nu je energie kunt afnemen. 100% duurzaam en zonder winstoogmerk.

Door over te stappen op lokale energie is jouw energierekening meteen CO2-neutraal en stimuleer je de ontwikkeling van nieuwe duurzame energieprojecten in jouw eigen regio.

Zo draag jij op een eenvoudige wijze bij aan een nieuwe en écht duurzame manier van energie afnemen.

Onze energie komt van lokale projecten in handen van burgers. Bekijk de video
Wij nemen energie weer in eigen handen

Zet zorgen om in daden

Onze energievoorziening speelt een belangrijke rol binnen klimaatverandering. We maken ons zorgen over de toekomst van de aarde en hoe de wereld er voor onze kinderen en kleinkinderen uit zal zien. Toch kunnen wij daar nu iets aan doen.

Daarom hebben (groot)ouders en duurzame koplopers zich in de afgelopen jaren ingezet als vrijwilliger en tientallen lokale energiecoöperaties opgezet binnen het om | nieuwe energie collectief.

Alleen op deze manier konden zij namelijk zelf invloed uitoefenen op de ontwikkeling van duurzame energie in Nederland en specifiek in hun eigen regio. Zonder winstoogmerk, dus hoe meer mensen overstappen, hoe meer projecten we kunnen realiseren om de energietransitie te versnellen.

Bekijk waarom de klanten van HaagseStroom | om kiezen voor energie van hun lokale coöperatie.

Duizenden klanten gingen jou al voor

om | nieuwe energie bestaat inmiddels uit 57 lokale energiecoöperaties. Wanneer je overstapt, neem jij jouw energie af van de coöperatie die zich het dichtst bij jouw woning bevindt.

  • 100% duurzame energie, lokaal opgewekt
  • Coöperatief, dus geen winstoogmerk
  • Samen stimuleren we de lokale economie
  • Al 5 jaar een rapportcijfer 10 van de Consumentenbond
Bekijk onze reviews