Vol vertrouwen en onbezorgd over de toekomst, kijken onze kinderen ons aan.

Energie kan anders

Hoe wij nu omgaan met onze energie, bepaalt hoe de leefwereld van onze kinderen en kleinkinderen eruit komt te zien. Hierom doen wij het écht anders.

Het om | nieuwe energie collectief zorgt er met tientallen lokale energiecoöperaties voor dat we in Nederland allemaal kunnen overstappen op 100% groene energie uit onze eigen buurt.

Zónder winstoogmerk, waardoor we steeds meer duurzame energie op lokaal niveau opwekken en de tarieven structureel verlagen.

Iedereen kan eenvoudig meedoen, of je nu wel of juist niet in duurzaamheid kunt investeren.
Bereken eenvoudig jouw energieprijs

Groener voor een lagere prijs

Omdat om | nieuwe energie geen commerciële belangen heeft, gebruiken wij onze winst om jouw energietarieven te verlagen. Gaan al onze regio’s om? Dan zijn wij wel €250,- per jaar blijvend goedkoper!

Wanneer je van plan bent om over te stappen, weet dan dat wij altijd controleren of je nog vastzit aan je huidige contract. Kun je nu nog niet overstappen? Dan heb je de mogelijkheid om een startdatum te kiezen die tot 6 maanden in de toekomst ligt. Dat heet overstappen zonder gedoe!

En wanneer je jouw energieprijs berekent, dan kom je vanzelf terecht bij De Groene Reus | om, jouw lokale energiecoöperatie in Almere.

Vragen? Bel 0222-760 044 of mail info@samenom.nl 

Stap nu over naar jouw eigen lokale energiecoöperatie!
Reviews

Duizenden klanten gingen jou al voor

Angela Koning: “Wij hebben onlangs een duurzame woning gebouwd, waarmee wij het milieu zo min mogelijk willen belasten voor de toekomst voor onze kinderen.

Het om | nieuwe energie collectief sluit daarbij perfect aan bij onze visie: duurzame energie die zonder winstoogmerk investeert in de toekomst.”

Maak deel uit van een beweging die Nederland op lokaal niveau verduurzaamt.
Projecten

Lokaal opwekken

Inmiddels hebben we meer dan 100 lokale, duurzame projecten kunnen realiseren! Bijvoorbeeld in Lansingerland. Daar hebben de leden van coöperatie Nieuwe Lansinger Stroom | om geïnvesteerd in 976 zonnepanelen op het dak van de lokale paprikateler.

Zo verdienen de leden een mooi rendement en verduurzaamt de paprikateler haar bedrijf. En de opgewekte stroom, die kan worden afgenomen door de klanten die in de buurt wonen. Op die manier ontvang jij dus coöperatief opgewekte energie uit je eigen buurt!

Onze lokale coöperaties realiseren tal van zonnedaken om bij jou in de buurt duurzame energie op te wekken.
SAMEN VERSNELLEN WE DE ENERGIETRANSITIE

Een leverancier als geen ander

  • 100% duurzame energie, lokaal opgewekt
  • Geen winstoogmerk, maar winst voor jou en milieu
  • Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de prijs
  • Samen stimuleren we de lokale economie

Hierom staan we al 5 jaar op rij op de allerhoogste positie binnen de Stroomranking van de Consumentenbond.

 

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. In deze video leggen we je uit hoe we coöperatief energie opwekken.
Meer dan alleen energielevering

Nog niet toe aan overstappen?

Misschien ben je wel ontzettend geïnteresseerd in duurzaamheid, maar nog niet toe aan overstappen. Geen probleem! We helpen je namelijk ook op andere gebieden om een stukje groener te gaan leven.

Neem ons Bespaarpakket. Daarin zitten een aantal handige tools die jou op een eenvoudige wijze helpen om te besparen op jouw water-, gas-, elektriciteits-  en plasticverbruik.

Iedere maand verloten we opnieuw een Bespaarpakket.
Meer dan alleen energielevering

Blijf op de hoogte

om | nieuwe energie is de enige landelijke energieleverancier zonder winstoogmerk. Zo nemen wij de drempels voor een succesvolle energietransitie weg en zorgen we ervoor dat er steeds meer 100% duurzame energie lokaal wordt opgewekt, voor steeds lagere tarieven.

Dat betekent dat we een hoop nieuws hebben! Wil jij graag op de hoogte blijven van de groei van coöperatieve energie in Nederland, mee kunnen doen met duurzame acties en meer leren over energie en energiebesparing? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Depositphotos
Onze nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar. Je kunt je altijd weer uitschrijven.
Meer dan alleen energielevering

Doe mee met onze duurzame beweging

om | nieuwe energie is geen traditionele leverancier: we hebben geen aandeelhouders of commerciële belangen.

Jij kunt daarom meehelpen om onze energie de goedkoopste energie van Nederland te maken! Simpel, door ons bijvoorbeeld te volgen op social media. Zo kan onze beweging groeien en kunnen we steeds grotere stappen zetten.

 

Energiecollectief
Iedereen kan eenvoudig meedoen, of je nu wel of juist niet in duurzaamheid kunt investeren.