Lokale campagnes succesvol van start in Den Haag en Zeeland

1m

Mooi nieuws voor de inwoners van Zeeland en Den Haag! Jullie gaan ons namelijk de komende tijd vaker in het straatbeeld tegen komen. In november is om | nieuwe energie gestart met 2 lokale wervingscampagnes in samenwerking met de coöperaties 070Energiek en Zeeuwind. om heeft daarvoor verschillende media uitingen ontwikkeld die de coöperaties kunnen gebruiken tijdens hun inzet. Om de campagne kracht bij te zetten, is gekozen voor lokaal herkenbare beeldmerken. Zo staat het Zeeuws meisje centraal in de campagne van Zeeuwind en de Reiger, het wapen van Den Haag, in de campagne van 070Energiek. Heb jij ze al ergens voorbij zien komen?

Voor Zeeuwind hebben we een emailcampagne opgezet specifiek gericht aan de 2000 leden van de coöperatie die op dit moment nog geen klant zijn. Inmiddels hebben tientallen leden zich al bij hun eigen lokale coöperatie als klant aangemeld.

Samen met 070Energiek zijn we een lokale off- en online campagne gestart in Den Haag. Zo is er voor 070Energiek een toolkit samengesteld met posters, flyers, en deurhangers die de komende tijd in Den Haag verspreid gaan worden. Leukste van alles is misschien wel dat je ze deze maand op de Royal Christmas Fair kunt vinden! Van 15 t/m 24 december van 12.00 tot 21.00. Ben je dus in de buurt van Den Haag, kom dan gezellig langs. Je krijgt van ons een energiek hapje en drankje en natuurlijk nieuwe energie!