WeSpark | om ontzorgt met Natuurlijk WaaS de inwoners van de Zaanstreek bij de verduurzaming van hun woning.
Duurzame maatregelen eenvoudiger in te zetten

Verduurzamen zonder grote investering

Er zijn vele manieren waarop je je woning kunt verduurzamen, zoals met een warmtepomp, zonnepanelen of een elektrische boiler. Maar misschien heb je daar niet direct de financiële middelen voor. Daarom bestaat er zoiets als Warmte-als-een-Service.

Met Warmte-als-een-Service hoef je niet zelf te investeren, maar neem je voor een vast bedrag per maand de maatregelen af die je graag op jouw woning wil toepassen. Ideaal wanneer je volledig wil afstappen van het gas, maar geen budget hebt voor de combinatie van maatregelen die hiervoor nodig zijn.

En je abonnementskosten verdien je ook nog eens direct terug, doordat je maandelijkse energiekosten dalen. Een win-win situatie dus!

Warmte-als-een-Service ontzorgt je volledig

De voordelen op een rij

Een energietransitie voor iedereen

0% CO2 uitstoot

We willen in Nederland zo snel mogelijk af van aardgas, omdat we hiermee een grote hoeveelheid CO2 uitstoten. De Rijksoverheid wil daarom dat er vanaf 2050 niet meer wordt gekookt of gestookt op aardgas.

Het doel van Warmte-als-een-Service is om woningen op een simpele en financieel gemakkelijkere wijze van het gas af te laten gaan. Doordat de kostenbesparing op de energierekening hoger is dan de servicekosten ga je er bovendien financieel op vooruit. Iedereen kan zo meedoen met de energietransitie!

Wil jij weten bij welke coöperaties je terecht kunt? Klik dan op onderstaande button om dit te bekijken. Mocht je het niet kunnen vinden of is er niets in jouw buurt, neem dan contact op met ons. We helpen je graag.