Zet de volgende stap

Slim je auto opladen met de Jedlix app!

Je rijdt elektrisch, omdat dat goed is voor het milieu of omdat het voordelig is. Maar het opladen van je auto kan groener en goedkoper. Met de Slim Laden app bespaar je als klant bij om | nieuwe energie tot wel €250 op je energierekening.

Lokaal, groener en goedkoper. Dat is nieuwe energie.

    

Groener rijden wordt beloond

Met Slim Laden heb je veel voordeel.

Op bepaalde momenten, wanneer het bijvoorbeeld erg hard waait, wordt er meer duurzame energie opgewekt. Door van te voren in te schatten wanneer het aanbod het grootst is en de energieprijs het laagst, wordt jouw ideale oplaadmoment bepaald.

Bespaar tot €250

De app is voor iedereen gratis te downloaden, maar alleen voor klanten bij om | nieuwe energie wordt de besparing automatisch verrekend met je energierekening.

Een schone toekomst

Je helpt mee om de energietransitie te versnellen door de beschikbare duurzame stroom optimaal te benutten. Door tijdens de dalmomenten je auto op te laden, hoeven we tijdens de piekmomenten minder vaak gebruik te maken van kolencentrales.

Jouw eigen wensen

Je auto laadt op wanneer het voor jou het best uitkomt. In de app vind je alle belangrijke gegevens terug, zoals je besparing, je verbruik en de status van je batterij.

 

 

Het gemak van Slim Laden in je broekzak

Met de Slim Laden app laadt je jouw elektrische BMW, Tesla of Renault goedkoper op en verspil je minder energie. De app bepaalt jouw ideale oplaadmoment door te kijken naar;

  • Je moment van vertrek
  • De beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnetwerk
  • De mate van beschikbaarheid van duurzame energie
  • De energieprijs

De Slim Laden app is gratis te downloaden voor smartphone gebruikers. Om te kunnen profiteren van de jaarlijkse korting op je energierekening, moet je klant zijn van om | nieuwe energie. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een schoner milieu!