IEDEREEN OM? JAARLIJKS HONDERDEN EURO’S GOEDKOPER!

Groen én goedkoop? Dat is om | nieuwe energie!

Kom op, wakker worden! We hebben samen een doel: Nederland zo snel mogelijk energieneutraal maken. En dat kán goedkoop.

Hoe we dat doen? Door te groeien. Wordt ons collectief net zo groot als enkele grijze en traditionele energieleveranciers, dan gaat de energierekening van al onze klanten blijvend met honderden euro’s per jaar naar beneden. En dat bovenop onze huidige scherpe tarieven!

De allergroenste én allergoedkoopste energie kan dus écht?

Ja. Wakker worden dus, want zo maken we duurzame energie betaalbaar voor iedereen!

 

MAAK IMPACT OP JOUW OMGEVING! MAAK DUURZAME ENERGIE BETAALBAAR VOOR IEDEREEN.

Hoe maken we jouw rekening goedkoper?

Omdat wij een collectief van coöperaties zijn, hebben wij geen winstoogmerk. Dat betekent dat we van onze omzet alleen onze operationele kosten hoeven te betalen. Met de winst die overblijft, verlagen wij jouw energietarieven.

Goedkoper

Hoe meer mensen met ons meedoen, hoe lager de prijs wordt. Gaat bijvoorbeeld Harderwijk om, dan gaat jouw rekening en die van alle andere klanten al met €40 per jaar naar beneden! Kun je nagaan als al onze 40 regio’s meedoen. Dan zijn wij wel €250,- per jaar blijvend goedkoper! Zo maken we duurzaamheid betaalbaar.

Geen winst

om | nieuwe energie onderscheidt zich van de traditionele leveranciers, doordat wij geen aandeelhouders of commerciële belangen hebben. Het enige wat wij willen, is de energietransitie versnellen en dit voor iedereen zo goedkoop mogelijk maken, zodat we ook écht grote stappen kunnen zetten met elkaar.

Nooit switchen

Jouw energierekening daalt blijvend met honderden euro’s per jaar. Want op het moment dat wij net zo groot zijn als enkele andere grijze en traditionele energie-leveranciers, dan zijn we de goedkoopste leverancier in de markt. We zijn dan zelfs een stuk goedkoper dan de prijs die je bij een ander betaalt inclusief welkomstkorting. Zo hoef je dus nooit meer jaarlijks te switchen voor de beste prijs.

 

SAMEN VERSNELLEN WE DE ENERGIETRANSITIE

Een leverancier als geen ander

  • Geen winstoogmerk, maar winst voor jou en milieu
  • Duurzame energie betaalbaar en steeds goedkoper voor iedereen
  • Energie uit wind en zon, opgewekt in jouw buurt
  • 4 jaar op rij een 10 van de Consumentenbond en Greenpeace

 

 

BETROKKEN BURGERS NEMEN HET HEFT IN EIGEN HAND

Door jou, voor jou

om | nieuwe energie is niet de zoveelste energieleverancier, maar een collectief van 40 lokale duurzame burgerinitiatieven.

Met duurzame bronnen als zonnepanelen en windmolens in de directe omgeving, wekt een aantal burgers die verenigd zijn in een coöperatie zelf lokaal 100% duurzame elektriciteit op. Deze elektriciteit wordt weer geleverd aan de inwoners in de regio.

Je kan dus gewoon zien waar jouw energie vandaan komt en hier profiteren de lokale economie en huishoudens ook nog eens financieel van. Zonder de commerciële belangen die traditionele energiemaatschappijen hebben, maar echt door en voor de Nederlandse huishoudens.