Voor omdenkers die willen doen.

Bij om leveren we energie. Nieuwe energie. Aan iedereen die het tijd vindt voor verbetering. Of dat nu gaat om de manier waarop energie opgewekt wordt of de manier waarop een energiemaatschappij omgaat met haar klanten en de maatschappij.

Word klant

Vind een lokale aanbieder

Onze 35 energiecoöperaties vind je door het hele land. Van Texel tot Amsterdam, van Hilversum tot Bernheze. Samen produceren zij 100% duurzame stroom, afkomstig van eigen bodem. Ook lokale energie afnemen? Voer je postcode in voor de coöperatie bij jou in de buurt.

Word mede-eigenaar van het groenste energiecollectief van Nederland.

Bij om zijn we niet alleen omdenkers, maar ook omdoeners. Want vooruitgang boek je alleen als je bereid bent het anders te doen. Wij willen Nederland duurzamer maken. En hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe sneller dat gaat. Om jou om te laten gaan, bieden wij je enkele voordelen die je bij geen enkele andere energiemaatschappij vindt. Zo ben je bij ons niet alleen klant, maar ook aandeelhouder. Jij beslist dus mee waarin wij gaan investeren. Dit kan in een collectief zonnedak zijn, maar ook een windmolen. De winst die we maken, is ook van jou. Zo zorg je als klant van om dus niet alleen voor een duurzamere omgeving, maar ook voor een sterkere lokale economie.

Aanmelden

Energie voor vooruitgang.

om is een collectief. Onze basis is dus dat wij aan elkaar denken. En dat begint met vooruit kijken. Wij geloven dat het lokaal en duurzaam opwekken van energie dé manier is om onze planeet te ontlasten. Jij kunt daar een belangrijke rol in spelen, door simpelweg onze nieuwe energie af te nemen. Wil je een grotere rol spelen, dan geven wij je alle tools om ambassadeur van ons collectief te worden. Dat levert je een aantal extra aantrekkelijke voordelen op.

Ik word klant

Verbruiken, opwekken, besparen, verdienen. Bij ons doe je het allemaal even goed.

Eigen Nederlandse stroom uit je stopcontact. Niet uit het buitenland en door certificaten ingekocht, maar lokaal opgewekt door een Nederlandse energiecoöperatie. Of door je eigen zonnepanelen. Dat is om. Wek je zelf energie op en heb je overcapaciteit? Dan kun je die gewoon aan ons terug leveren. Ongeacht de hoeveelheid, want omdat wij eigen opwek stimuleren, kennen wij geen salderingsgrens. Wil je zelf zonnestroom opwekken, maar heb je geen geschikt dak of wil je er geen panelen op? Dan kun je in sommige gevallen meedoen met een collectief zonnedak. Zo kun je alsnog je eigen energie opwekken. Eigenlijk wek je altijd energie op als klant van om… via ons. Want de energie die jij nodig hebt, wekken wij helemaal zelf voor je op. En omdat minder energie verbruiken de grootste besparing oplevert, kun je bij ons ook terecht voor interne programma’s om je huis energieneutraal te maken. Kortom, ga om!

Ik ben om