karel
Duurzame stroom met een beetje meer op locatie
Karel rijdt om

De leukste mobiele stroomvoorziening

Deze Kar op Elektriciteit (Karel) is een oude SRV wagen waar zonnepanelen op het dak gemonteerd zijn. Hierdoor kan Karel op een evenement, markt of op een andere locatie de catering, podium en andere activiteiten meerdere dagen van duurzame lokaal opgewekte stroom voorzien.

Doordat de zonnepanelen ook omhoog kunnen en er natuurlijk stroom aanwezig is kan Karel zelf ook als (rijdend) podium, vergaderplek of cateringwagen fungeren.

Wanneer Karel wordt neergezet kan er een overdekking toegevoegd worden waaronder tafels met stopcontacten neergezet kunnen worden. Ook is er een mogelijkheid voor een tv schermen voor video’s of live streaming.

Kortom vele mogelijke manieren om met Karel het event op een leuke manier te verduurzamen.

Minder kosten en uitstoot

Rijdende bezoekers

Verduurzaam het evenement door medewerkers en bezoekers klimaatvriendelijker, schoner én veiliger de weg op te laten gaan. Dit kan door ze met goed opgepompte autobanden te laten vertrekken.

De dienst is in te zetten op een (zakelijke) event, congres, medewerkersfeest, eindejaarsbijeenkomst of vergadering in heel Nederland.

Ruim 60% van de automobilisten rijdt met een te lage bandenspanning! Zonde, want een correcte spanning levert jou veel voordelen op. Fantastisch om dit de bezoekers van het event te laten ervaren.

auto
Bespaar tot 5% CO2 en 150 euro benzinekosten met een betere bandenspanning
opladen
Laad je mobiele telefoon op met lokale duurzame stroom
Laat je mobiel even rusten

Mobiel opladen

Meer mobiel dan dit wordt het niet, met je mobiel in een caravan.

Telefoon bijna dood? Snel aan het infuus in een ziekenhuisbedje!

Natuurlijk verdient jouw mobiel zijn eigen huis. Hij is de hele dag voor je in de weer met uploaden, downloaden, sms-en, appen, snappen, chatten en telefoneren.

Een mobile home voor je mobile phone. Voor een- of twee telefoons en opgeladen met duurzame lokale stroom. Geeft je evenement een originele, praktische en duurzame oplossing om de telefoon van bezoekers op te laden.